Johanna Krig

konsult inom digital marknadsföring och digital kreatör med bakgrund inom vård och omsorg

Anställningar & uppdrag

Sedan min resa mot att bli digital marknadsförare påbörjades 2018 har jag hunnit med en hel del. Nedan är mina arbeten samt LIA-platser där jag förvärvat min erfarenhet hittills. 

Klicka ner rullisten för att se vad jag haft för mig de senaste åren!

Nov-22 – pågående
Marknadskoordinator
Dedicare

Maj-22 – okt-22
Content producer & copy
Framgångsakademin

Maj-22 – okt-22
Digital marknadsföringskonsult
Medicheck

Sept-21 – jan-22
Contentspecialist
Smarkit Agency

Okt-20 – sept-21
Redaktör & projektledare
Life of Svea

Mars 2019 – okt 2019
Content producer, Frilansuppdrag & lia
Loppigruppen

Studier

2018 – 2020

Digital marknadsförare
Sälj- och marknadshögskolan

2010 – 2012

Undersköterska inr. sjukvård
Medlearn

2001 – 2004

Barn och fritidsprogrammet
S:t Görans gymnasium

Arbetsliv 2003 till 2019

Jag är alltid noggrann med att berätta om mina värdefulla år inom vården som undersköterska, det är dem som kommit att vägleda mig även i den här branschen.

Mellan 2010 – 2013 jobbade jag inom äldreomsorg, på kirurgisk gastroavdelning samt på öron-näsa-hals (pre-op/post-op). Fångade mitt hjärta gjorde dock förlossningsvården. 2014 till 2019 jobbade jag på en av landets största förlossningskliniker och var med och assisterade vid födsel när nya världsmedborgare kom till världen.
Vad vård och marknadsföring har gemensamt? Kommunikation! Det handlar om sociala färdigheter, samspel mellan människor och att nå varandra. Att tolka människor och att kunna kliva i mottagarens (eller vårdtagarens för all del) skor. Att se världen genom andras ögon (eller mobilskärmar/datorskärmar) och ta reda på hur du kan göra ett avtryck, skapa önskad reaktion eller ge något som mottagaren vill ha/behöver. Så olika men ändå så lika de två olika karriärerna som jag valt att göra till mina.

Jag

När jag är ledig tycker jag om att umgås med min familj, vara ute i naturen, spendera tid vid datorn, måla, dra igång projekt, inredning, kolla serier och drömma om framtiden. Jag har även ett ideellt åtagande sedan några år tillbaka som jag arbetar en hel del med.

Jag är väldigt mån om att försöka leva livet fullt ut och som person så är jag lösningsfokuserad, snäll, ödmjuk, genuin, omhändertagande, har en stark motor och är lojal. Få personer skulle nog beskriva mig som ”fin i kanten”. Jag vet vem jag är, vad jag vill ha och är trygg i mig själv.

Jag tycker att humor är en viktig krydda i vardagen och att våga bjuda på sig själv. Om du kikat på mina jobb och utbildningar så ser du kanske att det finns några tomma gap. Dessa gap i min ”arbetstidslinje” är den mest värdefulla tiden i mitt liv, då de är mina tre pojkars förtjänst, idag 10, 12 och 15 år gamla. Jag är gift med min ungdomskärlek tillika pojkarnas pappa och tillsammans har vi också två hundar (tikar) och har därmed också jämnat ut könsfördelningen i familjen Krig. Har du fortfarande frågor eller vill jobba tillsammans med mig? Ring mig vetja!

ADRESS

Kansligränd 1
141 63 Huddinge
Stockholm / Sverige

MAIL OCH MOBIL

johanna.krig@gmail.com
+46 739 76 90 80

SOCIALA MEDIER

VI HÖRS!

Ring eller maila om du tror att jag är rätt person att hjälpa dig med din digitala marknadsföring.