Tjänster

jag stöttar er med långsiktiga eller kortsiktiga insatser

Stötta marknad eller punktinsats?

Behöver ni hjälp? Ring mig! Jag kan bli eran marknadsavdelnings givna sidekick som stöttar upp arbetsbördan under en period eller långvarigt. Kanske behöver ni extra backup en viss procent? Kanske behöver ni punktinsatser? Kanske har ni ingen marknadsavdelning idag och har börjat fundera på att det här med digital synlighet är väldigt festligt ändå? Ring mig! Kanske är det så att du är i startgroparna som egen företagare och vill ha hjälp med allt från grafisk identitet till hemsida? Maila eller fyll i formuläret längre ner på sidan om du känner att du är nyfiken och vill veta mer. Nedan kan du se alla tjänster som jag kan hjälpa dig med. Saknar du något som du behöver hjälp med? Fråga mig, kanske kan jag hjälpa dig med det också.

Tjänster

Konsult

Hyr in mig som er digitala marknadskonsult! Tillsammans planerar vi hur mina timmar ska fördelas – för bästa resultat och efter era behov. Oavsett om ni har en befintlig marknadsavdelning som behöver stöttning i en intensiv fas, med ett visst projekt eller om ni i dagsläget saknar marknadspersoner på företaget så kan jag hjälpa er! Jag finns där för punktinsatser och löpande uppdrag. Växla upp, växla ner omfattningen under uppdragets gång. Jag kan hjälpa er med allt från annonsering i sociala medier, contentproduktion, copy, print, branding och annat.

Pris från 1050:- (ex. moms)

Content, grafisk design & print

Jag skapar digitalt material och print, exempelvis:

 • annonsmaterial, video och bilder
 • grafiskt material till webb och sociala medier
 • presentationsmallar
 • grafisk profil/brandning
 • mallar, onepagers, årsredovisningar, manualer, infographics, white papers
 • broschyrer, rollups, kort, inbjudningar m.m.

Kontakta mig för prisförslag/offert

Skräddarsydd hemsida

Jag bygger responsiva och skräddarsydda hemsidor efter era önskemål. Jag använder mig av WordPress som CMS. En enklare sökordsanalys samt SEO-anpassning ingår alltid för att webbplatsen ska vara hållbar över tid. Priset varierar utifrån hur stor sidan är, antal undersidor, vilket material ni har själva och tidsåtgång. Utifrån det sätter vi ett fast pris.

Pris från 15 000:- (ex. moms)

Copywriting

Jag kan hjälpa er med målgruppsanpassad och slagkraftig copy som ger er en identitet och tonalitet skräddarsydd för just er. Vinnande punchlines, LinkedIn-artiklar, innehåll till webbplatsen, wordmallar och dokument, annonstexter, inlägg till sociala medier och annat.

Kontakta mig för prisförslag/offert

Branding & grafisk profil

En grundläggande grafisk profil innefattar det visuella av ert varumärke. Logotyp, färgkoder, layout, typsnitt, ev. ikoner/symboler och bildmanér. Gör ert varumärke tilltalande, något som målgruppen klickar med och minns. Stick ut på rätt sätt och bygg en stark visuell identitet med hjälp av mig.

Nedan finns två paket anpassade för vad just du kan tänkas behöva; Grafisk profil Mest eller Lagom. Är du ute efter något mitt emellan eller bara enstaka insatser? Kontakta mig så löser vi det också!

Färdiga paket

Nedan finns anpassade paket för vad du kan tänkas behöva; brandingkit till era sociala medier, grafisk profil, annonspaket inför en kampanj; kanske väntar en högtid då ni vill sticka ut och boosta extra produkt eller tjänst extra? Är du ute efter något mitt emellan dessa paket eller bara enstaka insatser? Kontakta mig så löser vi det också!

 Grafisk profil – Mest

För vem?

Ni har en tydlig vision av ert varumärke och behöver hjälp att realisera detta för att sticka ut och attrahera er målgrupp. Endast det bästa är gott nog och ni är beredda att satsa. Detta paket är perfekt att antingen köpa som det är, eller att kombinera med en hemsida skräddarsydd utefter er splitternya grafiska profil. Detta paket är det ni behöver för att visualisera er identiet!

Pris: 18 000 ex. moms

Grafisk profil – Lagom

För vem?

Ni är förmodligen en startup eller så vill ni friska upp er befintliga profil för att pricka målgruppen. Antingen så vet ni exakt vad ni vill ha eller så vill ni ha ett kreativt förslag på en logotyp som går i linje med ert företag, oavsett vilket av detta som ni behöver kan jag hjälpa er med att ta fram en grafisk profil som sticker ut ur mängden. Detta paket är perfekt att antingen köpa som det är, eller att kombinera med en hemsida skräddarsydd utefter er nya grafiska profil.

Pris: 10 000 ex. moms

Brandingpaket – SoMe

För vem?

Är ni ett litet nystartat företag och vill sy ihop er kommunikation med den berömda röda tråden i sociala kanalerna så är detta paketet för er. Ni har redan en logotyp men saknar en sprakande identitet som stärker ert varumärke och vill ha startfart att kicka igång er själva på t ex Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Pris: 7 000 ex. moms

SoMe-kampanj-kit

För vem?

Ni har redan en grafisk profil och konton i sociala medier. Nu vill ni ha hjälp att sätta ihop en enklare kampanj för att öka trafik till hemsida, sälj, varumärkeskännedom eller få in leads. Ni sätter själva upp annonserna på era sociala mediekonton.

Pris: 10 000 ex. moms

Fyll i formuläret så pratar vi mer!

  ADRESS

  Kansligränd 1
  141 63 Huddinge
  Stockholm / Sverige

  MAIL OCH MOBIL

  johanna.krig@gmail.com
  +46 739 76 90 80

  SOCIALA MEDIER

  VI HÖRS!

  Ring eller maila om du tror att jag är rätt person att hjälpa dig med din digitala marknadsföring.