Portfolio

konsult inom digital marknadsföring och digital kreatör med bakgrund inom vård och omsorg

Portfolio

logotyper, grafisk produktion och annat

På den här sidan finns det samlat en liten fraktion av vad jag pysslat med de senaste åren. En härlig mix av uppdrag, jobb, privata åtaganden och annat. Mycket av det jag skapat senaste året är dock bundet till fast tjänstgöring och finns inte presenterat här.

Betty har varit med sen 2020 och sett till att allt har gått riktigt till, hon är en rackare på att kvalitetssäkra!

          På bild: Betty Krig

Hemsidor

Salongeriet.se

Salongeriet i Tullinge är en skönhetssalong som startade upp 2018 med ägaren Theresia Sandell i spetsen. Jag har tagit fram allt från grafisk profil, social media strategi, designat och byggt hemsidan och även stöttat vid några av kampanjerna som gått i sociala medier.

Nyligen genomförde jag en brand refresh då Theresia kände att det var dags för en uppdatering. Responsen från kunder har varit överväldigande positiv. Hemsidan är välbesökt och en viktig del i salongens marknadsföring samt synlighet utåt. 

Lymfsystemet.se

Lymfystemet.se och dess ägare Madeleine Svärd är en av mina återkommande kunder. Jag har byggt hemsidan samt gjort logotyp och en del av det grafiska materialet som syns på webbplatsen.

Breastimplantillness.se

Detta är mitt eget hjärteprojekt. Webbplatsen är skapad och drivs av mig; allt innehåll, youtube-videos, grafiskt matieral, PDF:er och nedladdningsmaterial. Likaså innehåll till sociala medier, annonskampanjer med mera. All SEO är noga utarbetad för att ranka på rätt sökord och de organiska resultatet är mycket framgångsrikt.

Breastimplantillness.se är Nordens största informationsplattform om BII med grundsyftet att göra gott genom informationsspridning, att vara en samlingsplats för fakta, forskning, relevanta communitys, kirurger, stöd och annat relaterat.

Logotyp

Har du drömmar som väntar på att förverkligas och är i startgroparna till att dra gång ditt företag? Eller driver du redan företag med en logga eller grafisk profil som känns utdaterad? Då är det dags min vän! Det visuella intrycket är viktigare än vad många tror och spelar stor roll för hur ditt företag uppfattas utifrån. Vilken känsla vill du förmedla? Stil? Trygghet? Lekfullhet? Minimalism? Kunskap? Lyx? Eller något helt annat? 

Ta steget och låt mig hjälpa dig med en skräddarsydd, tidlös logga som gör företaget rättvisa! Kontakta mig redan idag så hjälper jag dig med en logotyp eller en hel grafisk profil som du är 110% nöjd med och stolt kan använda digitalt och i print. Ta ditt varumärke next level tillsammans med mig! Här kan du se olika paketlösningar under mina tjänster.

Copywriting

Ord är så spännande tycker jag. En enda stavelse kan ändra innebörden av en hel mening, hur coolt är inte det? Att skriva texter som mottagaren möter med intresse, nyfiken och som frammanar känslan man ville åt – det är magi. Chat-GPT i all ära, det är amazing, absolut, men det är en lång bit kvar innan en riktigt vass skribent kan fråntas sitt syfte.

På fritiden har jag ett bokprojekt igång, ja alltså jag skriver en bok med andra ord. Den är lite som min fjärde baby och när den är klar i framtiden så kanske jag till och med kommer att ha en födelsedagsfest. När det blir i framtiden får tiden utvisa, tills dess så njuter jag av resan.

Jag har skrivit en hel del texter i form av annonstexter, innehåll för sociala medier, blogginlägg, nativeartiklar, annonstexter, redaktionella artiklar, nyhetsbrev och mer därtill. Nedan har jag valt ett axplock av texter som jag bland annat skrivit under min anställning som projektledare och redaktör på mediehuset Life of Svea. Självklart finns det mer, och mer lär det också bli, men dessa texter får representera mig i detta nu då de ligger online och lättillgängliga för dig som vill kika.

Annonsvideos / SoMe

Posters

print: hyllning till kvinnokroppen

ADRESS

Kansligränd 1
141 63 Huddinge
Stockholm / Sverige

MAIL OCH MOBIL

johanna.krig@gmail.com
+46 739 76 90 80

SOCIALA MEDIER

VI HÖRS!

Ring eller maila om du tror att jag är rätt person att hjälpa dig med din digitala marknadsföring.