Johanna Krig

frilansande konsult inom digital marknadsföring

Jag hjälper företag att stärka sin digitala närvaro där det behövs och gör skillnad. Söker du en vass specialist inom digital marknadsföring som tar er framåt och mot era mål? Sluta leta, fortsätt läsa!

Min USP blir er digitala styrka

Jag hjälper företag med ett brett spann av digitala insatser, min USP är min bredd – den gör att jag sticker ut från mängden, lite som en marknadsförings-enhörning. Unicorn Selling Point, nytt uttryck myntat i detta nu.

Det är också min breda kunskap och erfarenhet som gynnar dig som kund. Jag hjälper dig att ta fram målgruppsanpassat content och annat som genererar resultat. I ryggen har jag framgångsrika arbeten både som anställd och konsult.

Ta hjälp av mig

_

Kreativ contentnörd

Content som engagerar, väcker känslor och bygger ditt varumärke.
Min styrka har alltid varit min kreativitet. Sedan barnsben har jag ritat, målat och pysslat. Idag är pennan utbytt mot dator och skapandet sker digitalt. Med hjälp av olika plattformar och digitala verktyg arbetar jag fram värdeskapande innehåll enligt önskemål, strategi och planering.

_

Bred kompetens

Sociala medier, webb, copy, grafisk design, strategi, annonsering m.m.
Fördelen om du tar in mig som konsult, är min bredd. Jag har erfarenhet av att skriva copy, annonsering i Meta, grafisk design, print, digital strategi, kreera slagkraftiga kampanjer, göra hemsidor, podd, influencermarknadsföring, SEO, branding och det mesta du kan tänkas behöva hjälp med.

_

Bakgrund inom vården

Vård, omsorg, hälsa och välmående är min spetskompetens.
Min vårdbakgrund är mitt ess i rockärmen och till stor hjälp för dig som vill ha en konsult med insikt inom vård, hälsa, omsorg och välbefinnande. Värdeskapande och träffsäkert content som skapar känsla, det och mer därtill kan jag leverera till dig.
Hej, det här är jag! Trevligt att du är nyfiken på mig. Är du mer nyfiken på mig och hur jag kan hjälpa ditt företag med er digitala närvaro? Kontakta mig idag vetja, så kan vi prata vidare!
Jag är specialist på att ta fram kampanjer, copy, koncept och grafiskt material som prickar målgruppen. Med bakgrund inom vård och omsorg så är min spetskompetens att skapa innehåll för verksamheter och företag inom vård, omsorg, hälsa och välbefinnande.

Tjänster

jag hjälper dig med allt från grafisk produktion, hemsida, till sociala medier och copy

Konsult, digital marknadsföring

Hyr in mig som er digitala marknadskonsult! Tillsammans planerar vi hur mina timmar ska fördelas – för bästa resultat och efter era behov. Oavsett om ni har en befintlig marknadsavdelning som behöver stöttning i en intensiv fas, med ett visst projekt eller om ni i dagsläget saknar marknadspersoner på företaget så kan jag hjälpa er!

Jag finns där för punktinsatser och löpande uppdrag. Växla upp, växla ner omfattningen under uppdragets gång. Jag kan hjälpa er med allt från annonsering i sociala medier, contentproduktion, copy, print, branding och annat.

Pris från 1000:- till 2000:-/h (ex. moms)

Skräddarsydd hemsida

Jag bygger responsiva och skräddarsydda hemsidor efter era önskemål. Jag använder mig av WordPress som CMS. En enklare sökordsanalys samt SEO-anpassning ingår alltid för att webbplatsen ska vara hållbar över tid.

Priset varierar utifrån hur stor sidan är, antal undersidor, vilket material ni har själva och tidsåtgång. Utifrån det sätter vi ett fast pris.

Pris från 15 000:- (ex. moms)

*Pris beroende på sidans storlek, eget material etc. Kontakta mig för prisförslag/offert.

Content, grafisk design & print

Jag skapar digitalt material och print, exempelvis:

 • annonsmaterial, video och bilder
 • grafiskt material till webb och sociala medier
 • presentationsmallar
 • grafisk profil/brandning
 • mallar, onepagers, årsredovisningar, manualer, infographics, white papers
 • broschyrer, rollups, kort, inbjudningar m.m.

Kontakta mig för prisförslag/offert

Social media-strategi

Jag hjälper till att identifiera er målgrupp och deras behov. Detta genom en grundlig nulägesanalys av era sociala kanaler.

Därefter tar jag fram en SoMe-strategi med insikter, era mål, planering samt guidning för hur ni jobbar mot målen och får förutsättningarna för att skapa ett flöde som tilltalar era följare och bygger förtroende över tid.

*Kontakta mig för prisförslag/offert

Varumärke & grafisk profil

En grundläggande grafisk profil innefattar det visuella av ert varumärke. Logotyp, färgkoder, layout, typsnitt, ev. ikoner och bildmanér.

En enkel guide för hur ni använder dessa delar för att skapa igenkänning och enhetlighet ingår.

*Kontakta mig för prisförslag/offert

Copywriting

Jag kan hjälpa er med målgruppsanpassad och slagkraftig copy som ger er en identitet som företag.

Vinnande punchlines, LinkedIn-artiklar, innehåll till webbplatsen, wordmallar och dokument, annonstexter, inlägg till sociala medier och annat.

*Kontakta mig för prisförslag/offert

Vårt samarbete

anlita mig för ett långvarigt arbete eller för en punktinsats!

 • Kontaka mig redan idag

  Ni ringer eller mailar mig och berättar vad ni behöver min hjälp med. Kanske är ni osäkra på exakt vad det är eller så har ni en klar nöt som ni vill ha hjälp att knäcka. Vi bokar in ett möte eller workshop där vi kan komma överens om hur vårt samarbete ska se ut och era mål.

 • Planering & uppstart

  Vi pratar om er verksamhet samt om ert syfte och mål med vårt samarbete. Beroende på vad vi kommer fram till så kommer jag kort efter vårt möte att ta fram en offert och tidsplan enligt vad vi kommit överens om. Ni checkar offerten och tidsplan och ger OK/feedback, sedan kör vi!

 • Produktion / utförande

  Produktion / utförande enligt avtal och tidsplan. Är det ett stort projekt så kommer vi att ta avstämningar fortlöpande och jag håller er uppdaterade igenom hela processen.

 • Leverans (eller mål)

  Vi är i mål. Ni mottar utkast för att godkänna/ge feedback. Sista justeringar görs om så önskas alt. att vi kommer överens om ev. optimering/justering vid utvald tidpunkt. Slutleverans sker tillsammans med ev. dokumentation och/eller rapport beroende på upplägg.

ev. fortsatt samarbete

Var det en punktinsats som ni behövde och inte längre är i behov av mina tjänster så skiljs våra vägar här. Förhoppningsvis är ni så nöjda att ni ”villhöver” min hjälp med framtida uppdrag, kanske redan direkt. I så fall fortsätter vårt samarbete i ett nästa steg, som då är vidare planering och nya projekt tillsammans.

Fyll i formuläret så pratar vi mer!

  Vad andra säger om mig:

  ”Johanna är otroligt kreativ och besitter talangfulla verktyg för att kommunicera på ett sätt som fångar målgruppens uppmärksamhet. Hon hjälpte bolaget att kommunicera på ett nytt sätt som resonerade med vår målgrupp, vilket tidigare har varit en utmaning.
  Vi jobbade tillsammans med annonsering och organiska kampanjer, samt SEO-optimering. Det är dessutom otroligt roligt att jobba med Johanna eftersom hon ständigt utmanar en att hitta innovativa sätt att arbeta och vara kreativa på. Jag kan starkt rekommendera att jobba med Johanna.”

  Art Svanberg

  Marknadsansvarig, Framgångsakademin

  ”Johanna har hjälpt mig med att bygga upp mitt varumärke. Hon har stöttat mig i arbetet med mina sociala medier, med både annonsering och med vanliga inlägg. Hon har också alltid sett till att min hemsida håller hög klass och syns på Google. Mina kunder ger ofta positiv feedback på just hemsidan, det är väldigt kul och den gör att jag verkligen sticker ut och ger ett proffsigt intryck.”

  Theresia Sandell

  VD och ägare, Salongeriet AB

  Digitala jobb och kunder

  ADRESS

  Kansligränd 1
  141 63 Huddinge
  Stockholm / Sverige

  MAIL OCH MOBIL

  johanna.krig@gmail.com
  +46 739 76 90 80

  SOCIALA MEDIER

  VI HÖRS!

  Ring eller maila om du tror att jag är rätt person att hjälpa dig med din digitala marknadsföring.